Koninklijke onderscheidingen voor Groene Ster-leden Marcel van Eeghem en Wil Bindels

Op vrijdag 26 april 2024 hebben twee leden van RKSV Groene Ster, Marcel van Eeghem en Wil Bindels, een Koninklijke onderscheiding ontvangen.

Marcel van Eeghem (60) werd in Maastricht door burgemeester Wim Hillenaar benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Marcel van Eeghem, erelid van RKSV Groene Ster, ontving zijn koninklijke orde voor zijn inzet op Heerlerheide bij RKSV Groene Ster en bij CV De Bokkeriejesj. Bij Groene Ster was Marcel onder andere actief in de sponsorcommissie en was hij samen met John Vrolings voorzitter van het feestcomité Groene Ster 75 jaar. Daarnaast was hij ook met zijn bedrijf AV Point een aantal jaren shirtsponsor van ons eerste elftal. In Maastricht als organisator van 11devande11de -opening van de carnaval-, organisatie van het LVK en zijn functie als bestuurslid van ’t Struyskommitee. 

Wil Bindels (77) werd op de vroege vrijdagmorgen in het Corneliushuis door de Heerlense burgemeester Roel Wever benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wil was ruim 35 jaar vrijwilliger bij RKSV Groene Ster, in de navolgende functies;  jeugdleider, lid jeugdbestuur, jeugdvoorzitter en lid hoofdbestuur. Wil werd voor zijn goede werk binnen RKSV Groene Ster in 2011 benoemd tot lid van verdienste binnen onze vereniging. Tegenwoordig is Wil zeer actief binnen de ouderenbond (KBO) als secretaris/penningmeester van de afdeling Heerlen-Noord. Daarnaast zorgt hij voor ledenwerving en de nieuwsbrief.

Een meer dan terechte beloning voor Marcel en Wil voor het vele goede vrijwilligerswerk, mede voor onze vereniging RKSV Groene Ster.

Namens bestuur, leden, sponsoren en supporters van RKSV Groene Ster gaan onze welgemeende felicitaties dan ook uit naar Marcel en Wil.

Henri ter Huurne, in het verleden ook actief bij Groene Ster als jeugdleider en speler bij de veteranen werd eveneens benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ook Henri feliciteren wij van harte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *