Doe mee met de EK Poule van FC Robinstijn

Beste voetballiefhebber,

Nog enkele maanden en dan gaat het EK voetbal in Duitsland van start. Wie wordt Europees kampioen? Gaan oude Oranje tijden herleven en gaan we net als in 1988 opnieuw geschiedenis schrijven bij onze Oosterburen? Niemand, die het nu al weet, maar daarom des te leuker om daar wél een voorspelling aan te wagen…

Speel daarom mee met de FC Robinstijn EK Poule!

FC Robinstijn en Groene Ster zijn al aantal jaren maatschappelijk aan elkaar verbonden. Zo heeft FC Robinstijn in de afgelopen jaren al veel kinderen die een steuntje kunnen gebruiken een onvergetelijke dag bezorgd. Hieronder ook meerdere leden van onze vereniging.

Enkele jaren geleden hebben Stichting FC Robinstijn, ACS Cleaning en Koning Sport ook de handen ineengeslagen en bij elk groot voetbaltoernooi een EK of WK poule voor bedrijven, verenigingen en andere teams georganiseerd. Telkens met als grote doel om met alle deelnemers samen een unieke voetbalwens van een kindje in het buitenland in vervulling te laten gaan. Dankzij de deelnemers aan onze laatste WK Poule hebben we zelfs een voetbalwens in Portugal kunnen doen, waarbij Berkay zijn grote idool Cristiano Ronaldo heeft mogen ontmoeten. Hoe uniek is dat!

Wat begon als een idee om een poultje te organiseren waarin bedrijven onderling de strijd aangingen, eindigde in een poule met 60 deelnemende bedrijven/teams en in totaal bijna 1.000 deelnemers. Hierdoor wisten we een prachtig bedrag op te halen en kon FC Robinstijn weer onvergetelijke (internationale) voetbalwensen in vervulling laten gaan.

Net zoals tijdens het WK 2022, willen we dit jaar weer 1 of misschien zelfs wel meer voetbalwensen in vervulling laten gaan. Kunnen we daarom (weer) op uw support rekenen?

Algemene klassement
In de grote EK-Poule strijden de deelnemers van alle bedrijven, verenigingen en andere teams individueel tegen elkaar en daarvan wordt één algemeen klassement bijgehouden.  

Er wordt in meerdere speelrondes gespeeld, waarbij tijdens elke ronde iemand gekroond wordt tot winnaar van de speelronde en daarmee een leuke prijs ontvangt. Na de finale wordt de grote kampioen bekendgemaakt, die naast een fantastische hoofdprijs ook de GLAZEN VOET-BOL ontvangt als beste voorspeller. Om het voor iedereen tot en met de laatste wedstrijd spannend te houden, worden er leuke prijzen verdeeld over verschillende posities in het algemeen klassement. Dus ook bij een lage klassering blijf je altijd kans maken op een leuke prijs.

Jouw eigen Sub-poule per club/team
Naast het algemeen klassement krijgt ieder bedrijf, vereniging of team een eigen sub-poule. In de sub-poule spelen de spelers (bijv. de medewerkers van uw bedrijf, de leden van uw voetbalclub of uw familie- en/of vriendenteam) onderling tegen elkaar zonder buitenstaanders.

Voor uw eigen sub-poule kunt u als bedrijf, vereniging of team zelf mooie prijzen ter beschikking stellen, zodat uw teamleden dubbel kans maken. FC Robinstijn en ACS Cleaning stellen ook een leuke voetbalprijs ter beschikking voor iedere Sub-poule vanaf minimaal 40 personen.

Het meespelen met een eigen Sub-poule kan vanaf minimaal 10 deelnemers per bedrijf/vereniging/team. Het maximale aantal deelnemers per team is onbeperkt, hoe meer teamleden u heeft, hoe leuker uw eigen sub-poule natuurlijk wordt. U kunt binnen een team spelen met familie, vrienden, collega’s, clubgenoten, teamleden, etc.

Dreamteam FC Robinstijn
Namens FC Robinstijn doet ook weer het FC Robinstijn Dreamteam mee, bestaande uit bekende ambassadeurs, voetballers en oud-voetballers. Uw werknemers, teamleden (en hun kinderen) kunnen zo de strijd aangaan met hun voetbalhelden en andere bekende (ex)spelers. Hoe leuk is dat!

Kosten
De kosten voor deelname aan de EK poule bedragen 10 euro per persoon.

Prijzen
FC Robinstijn en ACS Cleaning zorgen ook dit jaar weer voor fantastische prijzen, waaronder gedragen en/of gesigneerde shirts en andere items van onze ambassadeurs en voetbalvrienden. Net zoals tijdens eerdere edities vragen we alle deelnemende bedrijven en verenigingen ook om mooie, leuke of ludieke prijzen ter beschikking te stellen.

Voor de Groene Ster Sub-poule stelt Groene Ster ook een aantal leuke prijzen beschikbaar:
1e plaats: Cadeaubon Sport 2000
2e plaats: Originele Groene Ster paraplu
3e plaats: Consumptiekaart

Aanmelden
Leden kunnen zich aanmelden door vóór 15 mei  2024 dit formulier in te vullen en in te leveren in kantine. Doe het formulier in een envelop met U naam erop en doe het verschuldigde bedrag er ook bij.

In de kantine zullen ook nog blanco formulieren liggen.

Wie wordt deze zomer uitgeroepen tot meestervoorspeller van het EK 2024?

Leuk als jullie mee willen doen!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie RKSV Groene Ster

FC Robinstijn, ACS cleaning & Koning Sport 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *