Groene Ster maakt zich op voor beslissende maand mei

Nog vier speelrondes en dan vallen alle beslissingen in de Derde Divisie B seizoen 2023-2024. Wie wordt er kampioen, wie pakt de derde periodetitel, welke twee ploegen (plek 17 en 18) degraderen rechtstreeks naar de Vierde Divisie en welke twee ploegen (plek 15 en 16) dienen via de nacompetitie (start woensdag 29 mei 2024) het lijfsbehoud veilig te stellen. Het zijn allemaal vragen waar in de maand mei 2024 antwoorden op zullen komen.

Groene Ster staat na 30 duels in de gevarenzone op een 16e plek en heeft met Unitas (17e plek met 3 punten verschil), AWC (15e plek, 2 punten verschil), OJC Rosmalen (14e plek, 5 punten verschil) en OSS’20 (13e plek, 7 punten verschil) een viertal concurrenten om zich heen staan.

Hoe ziet het resterende programma eruit? Groene Ster speelt op zaterdag 4 mei het uitduel bij de gedeelde koploper Barendrecht, daarna volgt op zondag 12 mei een thuisduel tegen Blauw Geel’38 om vervolgens de competitie af te sluiten op de twee zaterdagen 18 en 25 mei (tijdstip 18.00 uur) tegen achtereenvolgens OJC Rosmalen (uit) en Gemert (thuis).

Onderstaand de huidige stand na 30 duels en het resterende programma van de laatste vier speelrondes in de Derde Divisie B, waar de spanning om de beslissingen zullen gaan toenemen.

De stand na 30 duels:

Het resterende programma:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *