Groene Ster start finalemaand mei in Barendrecht

De competitie in de Derde Divisie B wordt komend weekend vervolgd met de beslissende maand mei 2024. Nog vier speelrondes en dan vallen alle beslissingen. Groene Ster start de finalemaand mei met een uitduel bij de gedeelde koploper Barendrecht. Het eerdere onderlinge treffen in Heerlerheide eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Net als vorig seizoen staat Groene Ster nu ook vier wedstrijden voor het competitieslot in de gevarenzone van de Derde Divisie B. De huidige 16e plek betekent play-off wedstrijden aan het einde van de rit. Een soortgelijk scenario als vorig seizoen, waar Groene Ster in de laatste vier duels vier keer de volle buit wist te pakken, zal de vurige wens zijn voor de Groene Ster-aanhanger om nog zicht te blijven houden op een eventuele rechtstreekse handhaving. Groene Ster zal de komende vier duels dan ook alles op alles moeten zetten om nog voor de aansluiting te gaan en de concurrentie niet in de buurt te laten komen. Spanning is er deze maand volop, zowel bovenin als onderin de ranglijst.

Groene Ster gaat komende zaterdagmiddag op bezoek bij Barendrecht. De ploeg van oud-prof Leen van Steensel is in een felle titelstrijd verwikkeld met het puntgelijke SteDoCo om zo de gewenste stap te kunnen maken naar het hoogste amateurniveau. Op de vorige speeldag van deze competitie werd nog maar eens aangetoond dat ondanks de huidige klassering er altijd verrassingen op de loer kunnen liggen. Zo verkeek Barendrecht zich op het Gorcumse Unitas (2-1 nederlaag), laagvlieger en concurrent van Groene Ster in de degradatiestrijd. Groene Ster pakte in de eerste seizoenshelft in het thuisduel tegen Barendrecht verdiend een snelle 2-0 voorsprong, maar moest in de tweede helft toch twee tegentreffers toestaan tegen een Barendrecht dat met een handvol wissels een nederlaag in Limburg wist te voorkomen in de 83e minuut (2-2).

Geef u op voor de busreis naar Barendrecht!
Aanstaande zaterdag vertrekt de supportersbus om 10.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Barendrecht. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Bongerd
Dierensteinweg 6
2991 XJ Barendrecht

Zaterdag 4 mei 2024

Barendrecht – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Bongerd

Scheidsrechter: Pieter van Veelen uit Hardinxveld-Giessendam

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 10.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 31 Quick Kloetinge 14.00 uur
04-05-2024/05-05-2024 Barendrecht Groene Ster 14.30 uur
Periode 3 SteDoCo TOGB 14.30 uur
  Sportlust’46 AWC 15.00 uur
  Blauw Geel’38 Unitas 15.00 uur
  OJC Rosmalen Baronie 16.00 uur
  UNA Hoek 17.00 uur
  Gemert OSS’20 14.00 uur
  Meerssen TEC 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *