Nacompetitie voor Groene Ster 2

Seizoen 2023-2024 zit er voor Groene Ster 2 nog niet op. Na een pittig seizoen en een tiende plek in de eindstand van de reserve hoofdklasse, wacht voor de manschappen van de trainers Leon Coolen/John Temmink als herkanser de nacompetitie om het klassebehoud veilig te stellen. Komende zondag 2 juni wacht het eerste nacompetitieduel tegen Boekel Sport 2.

Boekel Sport 2 pakte op de laatste speeldag een periodetitel in de eerste klasse B en eindigde op een derde plek in de eindstand. Het nacompetitieduel Groene Ster 2 – Boekel Sport 2 wordt gespeeld op sportpark Varenbeuk, de thuishaven van Heksenberg-NEC. Dit vanwege het feit dat op het eigen sportpark Pronsebroek niet gevoetbald kan worden vanwege de Internationale Jeugdtoernooien.

Aftrap komende zondag is om 11.30 uur. Support is meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *