Selectienieuws (7) 2024-2025: Gery Mommertz en Dogan Gölpek nieuwe aanwinsten Groene Ster

De technische staf van Groene Ster is volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2024-2025. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In de eerste zes berichtgevingen hebben wij een start gemaakt met de aankondiging van selectiespelers die langer aan Groene Ster verbonden blijven en een reeks nieuwkomers. Nu de overschrijvingstermijn bijna is verstreken, kunnen wij u in dit zevende bericht nog een tweetal aanwinsten voor de selectie presenteren.

GERY MOMMERTZ

Gery Mommertz maakt in het nieuwe seizoen 2024-2025 onderdeel uit van de nieuwe selectie van hoofdtrainer Jordy Reneerkens en assistent-trainer Marco van Hoogdalem. Gery is een traditionele allround-middenvelder, die ook verdedigend inzetbaar is en daarnaast zijn doelpunten meepikt. De 21-jarige Gery Mommertz speelde de afgelopen vier seizoenen op het eerste elftal van het naar de eerste klasse gepromoveerde Bekkerveld. Gery zette zijn eerste voetbalstappen bij Rood Groen LVC’01 in Vaals om vervolgens vier jaar lang de jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade te doorlopen. De in Vaals woonachtige Gery Mommertz wilt zijn sportieve ambities graag verder gestalte geven en ziet het hogere niveau waarop Groene Ster acteert als een prima volgende stap in zijn voetbalcarrière.

DOGAN GÖLPEK

Dogan Gölpek is een creatieve aanvaller met scorend vermogen, die inzetbaar is als vleugelspeler en schaduwspits. De 29-jarige Dogan Gölpek speelde de afgelopen twee seizoenen bij KFC Diest in de Belgische competitie. Daarvoor speelde de aanvaller drie seizoenen in Turkije als professional, met als hoogtepunt bij Konyaspor in de hoogste voetbaldivisie in Turkije (Süper Lig). Dogan genoot zijn jeugdopleiding bij MVV in Maastricht en bereikte via Fortuna Sittard zijn debuut in het seniorenvoetbal bij SV Meerssen om vanuit daar na vier seizoenen de terugkeer naar MVV te maken. Bij MVV speelde Dogan vervolgens in twee seizoenen 45 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de eerstedivisionist. De in Maastricht woonachtige rasvoetballer kijkt uit naar een terugkeer in het Nederlandse topamateurvoetbal en wilt graag met Groene Ster de weg naar boven inslaan.

Wij heten Dogan en Gery alvast van harte welkom bij onze vereniging en wensen beide nieuwkomers veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *