Programma Afsluitdag in teken van sport/plezier en huldigingen

Aanstaande zaterdag 15 juni 2024 wordt op ons Sportpark Pronsebroek de traditionele jaarlijkse Afsluitdag georganiseerd. Het programma van deze dag bevat activiteiten voor onze jongste leden tot onze veteranen en alle kaderleden en vrijwilligers die ook dit jaar weer van onschatbare waarde waren voor onze club.

Daarnaast zal tijdens deze goedgevulde dag, ook aandacht besteed worden aan de vele successen die wij dit jaar weer in onze jeugd hebben mogen beleven.

Ouder/Kind Toernooi
We starten de dag om 11.00 uur met een Ouder/Kind toernooi op ons hoofdveld, waarin wij topteams zullen ontvangen van alle grote competities, die in wedstrijden van elk 10 minuten zullen bepalen wie zich Afsluitdag kampioen mag noemen.

JO7/JO8 La Liga Teams
JO9/JO10/JO11 Premier League
JO12/JO13 Bundesliga

Voor het volledige programma (nog te publiceren) kunt u kijken op:
https://www.tournify.nl/live/gs-ouder-kind

Scoren voor FC Robinstijn
Tevens zal er tijdens dit volgepakte toernooi, ook een actie plaatsvinden voor onze partner FC Robinstijn, waarbij voor € 1,- deelgenomen kan worden aan het puntenschieten, waarbij diverse kleine prijzen te winnen zullen zijn, en de winnaar de FC Robinstijn bokaal zal ontvangen.

Alle opbrengsten zullen worden gedoneerd aan FC Robinstijn, een stichting die voetbalwensen in vervulling laat gaan van Kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is, en die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

14.00 uur Kampioensfoto
Een memorabel moment waarbij onze huisfotograaf Tom de Cock, een groepsfoto zal maken van onze jeugdteams welke in het seizoen 2023/2024 in één of zelfs in meerdere fases kampioen in hun klasse zijn geworden.

JO8-3, JO10-1, JO10-2, JO11-1, JO12-1, JO14-3, JO14-2, JO14-1, MO17-1, JO19-1 zullen op de gevoelige plaat worden vastgelegd, en wij verzoeken spelers en coaches/leiders dan ook om in grote getalen om 13.45 uur aanwezig te zijn.

Voor de pupillen t/m JO11 zal aansluitend een huldiging plaatsvinden, waarbij alle spelers en leiders een kampioensmedaille zullen ontvangen.

Huldigingswedstrijden
Voor onze kampioenen van fase 3 zullen er een aantal huldigingswedstrijden gespeeld worden.

14.15
uur Groene Ster JO14-2 – Groene Ster JO14-1 (Hoofdveld 2×30 minuten)
14.15
uur Groene Ster JO12-1 – Groene Ster JO13 combinatie   (Pupillenveld 2×30 minuten)
15.30 uur Groene Ster MO17-1 –
Groene Ster VR1   (Hoofdveld 2×30 minuten)

16.45 uur Wedstrijd om de titel “Koning van de 3e helft”
We sluiten het voetbalprogramma af met een prestige wedstrijd van formaat. Na zware onderhandelingen, wordt er een 8 x 8 wedstrijd gespeeld tussen de giganten van onze vereniging.
’t Veerde onder leiding van succescoach Rob Rijnders tegen de veteranen van eveneens succescoach Roy van Oudenhoven. Een wedstrijd die definitief bepaald welk team zich komend seizoen “de Koning van de 3e helft” mag noemen. Een niet te missen topduel, waarbij de winnaar een “vat bier” tegoed heeft van de verliezer.

18.00 uur
We sluiten het officiële gedeelte af, met de huldiging van de Kampioenen jeugd (Junioren) en het uitroepen van de spelers/speelster van het jaar 2023/2024 bij de senioren.

19.00 uur Afsluitende feestavond met DJ en Snackwagen.

Nog niet aangemeld?!
Geen zorgen, aanmelden kan enkel vandaag nog in de kantine van Groene Ster.
De kosten van deze avond zijn € 5,- voor leden (dit is inclusief 1 snackbon en 2 consumptiebonnen)
Voor overige bezoekers is er losse verkoop aan snackwagen en in de kantine.

Zorg dat je erbij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *