Handhaving Groene Ster 2 in reserve hoofdklasse

Met een 2-5 zege tegen het Helmondse Stiphout Vooruit 2 heeft Groene Ster 2 zich afgelopen zondag 9 juni 2024 gehandhaafd in de reserve hoofdklasse. In de finale van de nacompetitie op de accomodatie van SHH in Herten kreeg het seizoen 2023-2024 voor de Groene Ster-beloften een positief einde. Met een 0-2 ruststand door treffers van Dante Hoyer en Irfan Omargeel werd de eerste kloof geslagen, waarna het in de tweede helft nog even spannend werd met de gelijkmaker (2-2) van de Brabantse opponent.

Het slotakkoord was echter weer voor de de manschappen van trainers Leon Coolen en John Temmink middels drie rake treffers via eenmaal Dante Hoyer en tweemaal Dani Hoyer en daarmee een 2-5 eindstand na 90 minuten.

De winst in de nacompetitie zorgt ervoor dat komend seizoen 2024-2025 het tweede elftal voor het zesde achtereenvolgende seizoen wederom mag uitkomen in de hoogste competitie voor tweede elftallen.

Proficiat aan spelers en staf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *