Terugblik op succesvolle Internationale Groene Ster Jeugdvoetbaltoernooien 2024

Groene Ster kijkt met trots terug op de zeer geslaagde Internationale Jeugdvoetbaltoernooien in de eerste twee weekenden van juni op de velden van sportpark Pronsebroek. Met grote dank aan de grote groep onmisbare vrijwilligers. Van scheidsrechters / toernooisecretariaat tot verkopers van consumptiebonnen en allen die alles opgebouwd hebben tot alle vrijwilligers achter keuken- en barbuffet en alle overige vrijwilligers. Zonder deze grote groep was het onmogelijk om dit grootse evenement te organiseren. Een groot woord van dank is dan ook op zijn plaats. Daarnaast ook dank aan onze sponsoren.

Meer dan tweehonderd teams namen deel aan de in totaal vijf toernooidagen. Er werden maar liefst 210 bekers uitgereikt waarbij alle deelnemende teams een beker ontvingen en 1200 medailles werden uitgereikt aan de jongste deelnemers tot 12 jaar.

Het toernooi kende in de editie van 2024 nog nooit deelname van zoveel buitenlandse teams. Talentvolle jeugdteams uit België, Duitsland en zelfs Frankrijk reisden af naar Heerlerheide voor dit fraaie voetbaltoernooi. Maar ook alle delen van Nederland waren goed vertegenwoordigd met deelname van veel teams buiten de provincie Limburg. Dank aan ieders deelname en inzet!

Kortom, als Groene Ster mogen wij met zijn allen terugblikken op een succesvol internationaal jeugdtoernooi 2024. Medio september publiceren wij de definitieve toernooidata voor 2025 en zullen de uitnodigingen de deur uitgaan. Op naar opnieuw een succesvol toernooi.

FOTO’S:

Bekijk foto’s Toernooiweekend 1 (bron: Tom de Cock)

Bekijk foto’s Toernooiweekend 2 (bron: Tom de Cock)

AFTER MOVIES:

https://www.facebook.com/reel/1643962646406564

https://www.facebook.com/reel/991222969076987

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *