Succesvolle afsluiting seizoen bij Groene Ster

Op zaterdag 15 juni stond de traditionele afsluiting van het seizoen 2023-2024 op het programma. Uiteraard met als onderdeel de traditionele activiteiten. Het was als vanouds wederom een geslaagde dag. Nieuw waren de huldigingswedstrijden voor een aantal (jeugd)teams die kampioen waren geworden en allen die gehuldigd werden en de Groene Ster kampioensmedaille ontvingen. Ook werd er voor het eerst niet alleen een speler van het jaar bij het eerste elftal uitgeroepen, maar ook bij de overige seniorenteams.

Ouder / Kind Toernooi
In de ochtend en middag van 11.00 uur tot 14.30 uur vond het Ouder / Kind toernooi plaats. Er werd gespeeld in meerdere categorieën op kleine doelen, hetgeen opnieuw een succes was. De winnende teams ontvingen een beker. Het toernooi zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen. Ook vond er nog doeltrappen plaats voor onze partner stichting FC Robinstijn, die voetbalwensen in vervulling laat gaan voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kampioenen gehuldigd en wedstrijden
Tijdens deze dag werden ook een groot aantal kampioensteams gehuldigd. Zij kregen allen hun kampioensmedailles uitgereikt. Ook werden er een aantal wedstrijden gespeeld;  JO14-2 (kampioen) tegen JO14-1, MO17-1 (kampioen) tegen VR1 en de clash tussen de Veteranen en het vierde elftal.

Snackwagen en DJ
Vanaf 17.00 uur stond er een snackwagen op ons sportpark waar alle kaderleden gratis gebruik van konden maken en onze leden tegen een gereduceerde prijs inclusief twee consumptiebonnen. Maar liefst 200 leden maakten hier gebruik van. Gelijktijdig zorgde een DJ voor een prima muzikale bijdrage.

Gediplomeerde jeugdtrainers
Ook was er een toespraak en felicitaties voor een vijftal geslaagde jeugdtrainers. Een beter bewijs voor de stappen die onze jeugdopleiding aan het zetten zijn, bestaat er niet. Rauro Habets, Jean-Pierre de Liege en Marcel Adema behaalden het KNVB diploma pupillentrainer (VC1), Patrick van Tilburg UEFA C (VC2) en John Temmink UEFA B (VC3).

Speler van het Jaar
Tijdens deze avond werden er ook voor het eerst de spelers/speelsters van het jaar uitgeroepen van alle seniorenteams. De uitslagen:
1e elftal: Mark Voss
3e elftal: Ricardo Verweij
4e elftal: Conner Meesen
Veteranen: Jos Boesten
Vrouwen: Manon Coolen.
De spelers van het jaar van 2e, 6e en de Laatste Loodjes zullen op een later moment de trofee ontvangen.

Dank
Tot slot een welgemeend woord van dank aan al onze hardwerkende vrijwilligers die ook de dagen voor en na de Afsluitdag veel werk hebben verzet. Tot slot bedankt Groene Ster iedereen voor de aanwezigheid en zien we jullie weer graag op zaterdag 6 juli voor de eerste oefenwedstrijd Groene Ster – Roda JC. Aanvang 14.00 uur.

FOTO’S (met dank aan Tom de Cock en Kay Schepers)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *