Kampweekend 2024 wederom geslaagd

De JO7 tm JO11 pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kampeerweekend in Wijlre. We bezochten weer onze vertrouwde locatie, kampeerboerderij ’t Leienhoes. Zoals altijd werden we hier weer met open armen ontvangen. Er hadden best nog wat meer kinderen meegekund, maar dat mocht de pret niet drukken voor de kinderen die er wel waren. De in totaal 43 kinderen genoten met volle teugen van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. De vrijdag was nog regenachtig en het resultaat van het Nederlands elftal was ook niet optimaal, maar vanaf zaterdag werd ook het weer beter en door het gebrek aan wifi waren de kinderen constant buiten in de weer. Ze waren weer razend enthousiast over de stormbaan. Die werd net als eerdere jaren beschikbaar gesteld door Anytyme ’t Smulhoekje en was dus wederom een groot succes. Dat we een viertal doelen vanuit Groene Ster mee konden nemen, hielp het voetbalplezier ook enorm.

Hopelijk spreekt het zich goed rond, zodat we volgend jaar weer met een grotere groep kinderen aanwezig zijn. De foto’s geven een goed beeld van het leuke weekend weer.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend. Een groep kaderleden en vaste vrijwilligers die begrijpen, dat het dit weekend in eerste instantie om de kinderen gaat en hier perfect naar handelen.

Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:

En tot slot:

  • Plus Linssen Heerlerheide. Eigenaar Math Linssen verraste ons bij het bezorgen met de “boodschap”, dat zijn zojuist gerenoveerde supermarkt deze voor haar rekening nam.
    PLUS Linssen | Onze winkel | PLUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *