Selectie en staf Groene Ster 1 klaar voor de start

Op donderdag 20 juni 2024 kwam de nieuwe selectie van Groene Ster voor het seizoen 2024-2025 bij elkaar voor een kennismaking en informatieavond. Dit ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarin Groene Ster gaat uitkomen in de Vierde Divisie.

Het seizoen zal worden geopend met het oefenduel tegen eerstedivisionist Roda JC op zaterdag 6 juli (aanvang 14.00 uur). Voorafgaand aan deze wedstrijd zijn er twee trainingen, op dinsdag 2 juli (20.30 uur) en donderdag 4 juli (19.45 uur). Daarna start een week later op zondag 14 juli om 10.30 uur de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bekijk hier het volledige oefenprogramma tot de competitiestart in het weekend van 24/25 augustus 2024. Op vrijdag 5 juli 2024 zal de competitie-indeling worden bekend gemaakt door de KNVB.

Jessin Coolen (teammanager) en Jos Hoenen (verzorger)

Staf/begeleiding
De staf van het eerste elftal zal komend seizoen bestaan uit Jordy Reneerkens (hoofdtrainer), Marco van Hoogdalem (assistent-trainer), Marcel Gyenes (keeperstrainer), Jessin Coolen (teammanager), Jos Hoenen (verzorger), Ben Wijkel en Daniël Habets (fysiotherapeuten Wijkel Groep). Nieuwe gezichten in de staf van het eerste elftal zijn teammanager Jessin Coolen en verzorger Jos Hoenen. Jessin Coolen heeft zijn plaats onder de lat bij ons tweede elftal door een vervelende blessure voor komend seizoen noodgedwongen moeten opgeven. Jessin wilt graag betrokken blijven bij onze selectie en gaat vol ambitie als teammanager aan de slag en zal daarnaast verzorger Jos Hoenen ondersteunen tijdens de wedstrijden. De ervaren en deskundige verzorger Jos Hoenen keert terug op het oude nest in een voor hem vertrouwde omgeving. Wij heten Jessin en Jos van harte welkom in de staf van de hoofdmacht. Zij volgen Wim Beckers en Ryan Cranen op, die wij langs deze weg nogmaals willen bedanken voor hun goede werk de afgelopen seizoenen. Tot slot zullen de fysiotherapeuten Daniël Habets en Ben Wijkel wekelijks aanwezig zijn tijdens de trainingen. Evenals afgelopen seizoenen zullen Max Mannheims en Jos Op ’t Eijnde de vaste bestuurs-vertegenwoordigers zijn bij uitwedstrijden.

Selectie en rugnummers
De technische staf heeft een voorlopige selectie samengesteld bestaande uit achttien spelers en twee doelmannen. In de selectie begroeten wij tien nieuwkomers en tien blijvers. De volledige spelersgroep en bijbehorende rugnummers:

1 Mark Voss 15 Stan Shotton    
2 Joris de Kleijn 16 Gery Mommertz    
3 Dennis Petit 17 Danny Stassar    
4 Kevin Werker 18 Martijn van der Ven    
5 Ruben Rokx 19 Azmie Zammali    
6 Stijn Keulen 20 Zev van Melick    
7 Bas Breukers 21 Monir Afansiou    
8 Dylan Goulding 22 Clint Ghijsen    
9 Imad Haddadi 23 Jop Bleijlevens    
10 Dogan Gölpek 24 Tom Middelhoven    
11 Levi Golsteijn 25 Serginio Weiss    
12 Liam Houkes 26 Lorenz Taxhet    
13 Fahad Abdalla 27 Irfan Omargeel    
14 Thiago Vonken 30 Marc van Wersch    

De nieuwkomers -> van links naar rechts: Martijn van der Ven, Kevin Werker, Stijn Keulen, Zev van Melick, Dylan Goulding, Gery Mommertz, Imad Haddadi, Dogan Gölpek, Jop Bleijlevens. Ontbreekt: Liam Houkes.

Daarnaast zullen een zevental jeugdige talenten (tweede elftal, JO19-1 en nieuwkomers) in de  voorbereiding meetrainen bij de selectie. Bij de start van de competitie zal de technische staf de definitieve selectie samenstellen.

Van links naar rechts: Thiago Vonken, Monir Afansiou, Azmie Zammali, Lorenz Taxhet, Serginio Weiss, Fahad Abdalla. Ontbreekt: Irfan Omargeel.

Vertrekkende spelers
Nadat wij afgelopen periode onze nieuwkomers in de selectie hebben voorgesteld, is nu ook definitief duidelijk wie onze selectie gaan verlaten of gaan stoppen. Tegenover de vele nieuwkomers in onze selectie, zijn er ook vertrekkende selectiespelers die hun voetbalgeluk elders gaan beproeven. De afscheidnemende spelers: Dylan Zwartjes (UNA), Zakaria Tarrazi (RVU), Maties-Tuntuna Germonprez (gestopt i.v.m. blessure), Calvin Pötgens (Chevremont), Henry Odutayo (Eendracht Mechelen a/d Maas), Brett Pauly (FC Averbode Testelt Okselaar) en Claudio Kiala (onbekend).

Wij bedanken de vertrekkende spelers en wensen iedereen veel succes met zijn verdere voetbalcarrière en maatschappelijke carrières.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *