Sterke start Groene Ster in districtsbeker

Groene Ster opende zaterdagavond het districtsbekertoernooi tegen eersteklasser Geldrop, dat dit seizoen voor het eerst uitkomt in de zuidelijke eerste klasse D. De equipe van Herrie Thoma speelde een degelijke wedstrijd en boekte een verdiende 3-1 zege. De Heerlerheidse ploeg deed zich in het eerste half uur zelf tekort door slechts eenmaal te scoren, daar er een drietal riante mogelijkheden onbenut bleven. Het was aanvoerder Maikel van Kesteren die na goed voorbereidend werk van spits Emil Miljkovic de score wist te openen in de 27e minuut. Het laatste kwartier van de eerste helft was voor de bezoekers. Na de pauze verdubbelde Emil Miljkovic de score door Geldrop-goalie van Gestel met een bekeken lob te verschalken. Na een onnodig weggeven strafschop tien minuten voor tijd, kwam Geldrop nog even terug in de wedstrijd. Echter in de slotminuut bepaalde opnieuw Miljkovic de eindstand op 3-1 en was de wedstrijd gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *