Groene Ster weet niet te scoren in Oss

Groene Ster speelde in de seizoensouverture tegen nieuwkomer OSS’20 doelpuntloos gelijk. De Heerlerheidse ploeg behaalde maar zelden het niveau dat in de recente bekerwedstrijden bereikt werd. Echte honderd procent kansen vielen er dan ook nauwelijks te noteren in 90 minuten voetbal. Pas in het laatste half uur was er sprake van enige aanvallende dreiging bij Groene Ster, met inmiddels Eloy Cox en Remo Gielkens in de aanval voor de zieke Emil Miljkovic en Dwayne van Westering. Verdediger Kevin Werker en Eloy Cox waren dicht bij een doelpunt, echter de inzet van Werker ging naast en Cox zag zijn schuiver van de lijn worden gehaald. Echter in de slotminuten werd de thuisclub nog enkele keren gevaarlijk. Een vrije trap van aanvoerder Tony de Groot ging net over een een drietal hoekschoppen zorgden voor gevaarlijke momenten voor het doel van Groene Ster goalie Willem-Jan Thijssen.

De wedstrijd eindige daarmee zoals die begon wat in beide kampen tegenstrijdige gevoelens opleverde na afloop. OSS’20 blij met het behaalde punt na de terugkeer in de hoofdklasse en Groene Ster ontevreden met de matige vertoning. Komende zondag ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark UDI’19 in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

OSS’20 – Groene Ster 0-0 (0-0). Scheidsrechter: D.H. de Vries (Amstelhoek). Geel: Erwin Stadhouders (OSS’20), Dylan Zwartjes, Maikel van Kesteren en Roy Janssen (allen Groene Ster).

Nabeschouwing L1-radio met hoofdtrainer Harrie Thoma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *