Bekerstunt Groene Ster 2…

Groene Ster 2 zorgde in de tweede ronde van de districtsbeker voor 2e elftallen voor een enorme stunt door reservehoofdklasser Bekkerveld 2 op eigen veld met 1-4 te verslaan. Op sportpark Terworm kwam Groene Ster al snel op een 1-0 achterstand, waardoor er zich een moeilijke middag leek af te spelen. Bekkerveld 2, dat in deze wedstrijd enkele spelers van de hoofdmacht liet opdraven, drong Groene Ster in de beginfase ver naar achter maar een grotere achterstand bleef achterwege. De manschappen van Lancho Ernste en Rainer Ruzicka knokte zich gaandeweg in de wedstrijd, met als loon naar werken de 1-1 via Boyd Joosten. In de tweede helft ging Groene Ster op dezelfde voet verder en werd Bekkerveld met veel inzet en werklust bestreden. Via een benutte strafschop van Milan Hameleers (rood voor Bekkerveld) werd zelfs de voorsprong gepakt. Aansluitend een reeks van hachelijke momenten voor het Groene Ster doel met de nodige mogelijkheden voor de gastheren. Een als sterk collectief spelend Groene Ster gaf echter geen krimp en hield de voorsprong in tact. In de slotfase viel de definitieve beslissing via een individuele actie van Boyd Joosten (1-3) en een rake kopbal van Thomas Brands (1-4). Groene Ster 2 bekert verder! Spelers en staf langs deze weg van harte gefeliciteerd en veel succes in de competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *