Drie jeugdteams Groene Ster kampioen in najaarsreeks

Op zaterdag 22 november wisten een drietal jeugdteams het kampioenschap in de najaarsreeks te behalen. Groene Ster B2 (15-16 jarigen) werd ongeslagen kampioen in de derde klasse 501 met 21 punten uit 7 wedstrijden. De kampioenswedstrijd tegen SVE/GVCG B1 werd met 3-1 gewonnen. Trainers van dit succesvolle elftal zijn Maurice Kuijpers en Danny Snijders. Ook Groene Ster D1 heeft goede zaken gedaan in de race om terug te keren in de hoofdklasse. De 0-2 winst bij nummer twee Born D1 was voor het elftal van Maurice Kuijpers en Harm Ringerwรถle voldoende om het kampioenschap te behalen in de 1e klasse 501. Groene Ster D1 (11-12 jarigen) behaalde de volle winst uit 7 wedstrijden: 21 punten. Tot slot wist ook Groene Ster E5 (9-10 jarigen) kampioen te worden in de 2e klasse 507. De ploeg van Rico Zuketto en Marcel Speth behaalde uit acht wedstrijden de volle winst. In de kampioenswedstrijd werd FC Kerkrade-West E3 met 11-1 verslagen.

Jongens en trainers namens het bestuur van harte gefeliciteerd met deze fraaie kampioenschappen! Veel succes in de voorjaarsreeks.

B2

D1

Kampioen

 

 

 

 

 

 

 

Groene Ster E5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *