Schijndel – Groene Ster

Zondag wacht voor Groene Ster in de voorlaatste wedstrijd van dit jaar een uitduel bij Schijndel/DE WIT. De Schijndelnaren hebben het moeilijk dit seizoen en bivakkeren met vijf punten uit elf duels op een voorlaatste plek in de rangschikking. Een puntenaantal dat volledig op eigen bodem werd behaald door een zege op De Valk (4-1) en twee gelijke spelen tegen Gemert (3-3) en TEC (1-1). Vooral deze laatste twee remises zijn knap te noemen en duiden erop dat dat het zondag geen gemakkelijke opgave zal worden voor de groen-witten. De equipe van Harrie Thoma zal moeten voortborduren op de sterke serie van de laatste acht wedstrijden om met een driepunter thuis te komen. Behoud van de ongeslagen status voordat de winterstop ingaat en een fraaie tussenklassering afdwingen op de ranglijst zullen voor Groene Ster de drijfveren zijn om in Schijndel voor de winst te strijden. De gastheren zullen zondag ook voor de overwinning moeten gaan om de gevarenzone te verlaten. Al met al een interessante ontmoeting, die vorig seizoen ook in de decembermaand werd gespeeld en destijds eindigde in een 1-1 gelijkspel. De ontmoeting in Heerlerheide werd vorig seizoen door Groene Ster omgezet in een 3-1 zege

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *