Trainer Harrie Thoma langer bij Groene Ster

Harrie Thoma zal ook komend seizoen hoofdtrainer zijn bij hoofdklasser Groene Ster uit Heerlerheide. De in Meerssen woonachtige Thoma is bezig aan zijn eerste seizoen bij de enige Limburgse hoofdklasser. Bestuur, spelers en trainer Harrie Thoma zijn tevreden over de samenwerking, de resultaten in het afgelopen half jaar en hebben vertrouwen in een verdere samenwerking. “Groene Ster is een prima georganiseerde vereniging waar ik op mijn plaats ben. Mijn samenwerking met bestuur en spelersgroep is prima en ook ben ik tevreden over de resultaten. We mogen trots zijn op onze klassering in de subtop tussen alle Brabantse grootmachten,” vertelt Thoma, die met zijn ploeg ook bij de laatste 16 ploegen voor de districtsbeker zit. “Wij willen graag de halve finale bereiken en daarmee een ticket voor de landelijke KNVB beker veilig stellen.”

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde laat weten dat de contractverlenging van trainer Harrie Thoma past in het beleid van de hoofdklasser. “Wij streven zowel voor trainers en spelers voor stabiliteit en continuïteit. Zijn voorgangers Ed Hendriks en Silvio Diliberto zijn ook beiden ieder vier jaar aan onze club verbonden geweest.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *