Groene Ster ontvangt Gemert op Pronsebroek

Als de winter het toelaat speelt Groene Ster zondag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar als Gemert op bezoek komt op Sportpark Pronsebroek. Voordat de carnaval losbarst wachten nog twee pittige karweien voor de equipe van Harrie Thoma met de twee hoogste genoteerde ploegen (Gemert en Dongen) van de hoofdklasse B als tegenstander. Groene Ster kan dus de borst nat maken en zal in deze twee duels erachter komen of men zich kan meten met de topploegen in de hoofdklasse B. Zondag komt Gemert naar Heerlerheide, een ploeg die met name in eigen huis schier onverslaanbaar is. Iets wat ook Groene Ster ondervond toen eerder op de derde wedstrijddag met 5-2 werd verloren in Gemert. In uitduels komen de punten moeizamer tot stand voor de Gemertenaren, gezien het feit dat de twee enige uitzeges (OSS’20 en AWC) pas in de slotfase van de wedstrijd tot stand kwamen. Groene Ster zal na de sensationele slotwinst van 2014 tegen DOSKO de sterke thuisstatus in ere willen houden. Beide ploegen hebben het voetballende aspect hoog in het vaandel staan, waardoor we hopelijk een attractieve wedstrijd tegemoet mogen zien. Groene Ster nodigt dan ook alle leden en supporters van harte uit om zondagmiddag de gang naar Sportpark Pronsebroek te maken. Zorg dat je erbij bent!

<Voorbeschouwing Kliksport: Gemert gaat met vertrouwen naar Limburg>

Aftrap door prins Stef I van CV De Bokkeriejesj

De aftrap van de wedstrijd Groene Ster 1 – Gemert 1 zal worden gedaan door prins Stef I samen met de pupil van de week Jesper Snijders. De wedstrijdbal is traditioneel geschonken door CV De Bokkeriejesj. Het bestuur van Groene Ster bedankt CV De Bokkeriejesj hiervoor.

pupil van de week: jesper snijders (groene ster f8)Pupil1415-8

Zondag 1 februari 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Gemert 1 Jesper Snijders van Groene Ster F8 pupil van de week. Jesper is 6 jaar en speelt in Groene Ster F8 op het middenveld. Zijn trainers zijn Patrick Snijders, Tony Statucki en Richard Roubos. Jesper zit in groep 3 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Roda JC en zijn favoriete speler is Roda JC-aanvaller Frank Demouge. Voorspelling van Jesper: Groene Ster – Gemert 2-1 met een doelpunt van Roy Janssen. Team van de week is F8, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

 

SPONSOR VAN DE WEEK:

Franssen1 Franssen2

Assurantiekantoor Franssen
Litscherveldweg 8
6413 BA Heerlen
045-5728803
[email protected]
www.jfranssen.nl

Bordsponsor van de week:

Kapsalon Korbel

Zondag 1 februari 2015
Groene Ster – Gemert
Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: J.H. Bezemer
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *