Groene Ster D3 overtuigend zaalvoetbalkampioen

Vandaag heeft Groene Sterย D3 op overtuigende wijze het zaalkampioenschap binnen gehaald. Ongeslagen en met een doelsaldo van 63 voor en 8 tegen hebben ze elke tegenstander weggetikt. Opvallend is des te meer dat de jongens allemaal eerste jaars D spelers zijn en hun tegenstanders allemaal tweede jaars. Door dit kampioenschap hebben ze zich geplaatst voor de regio finales. Levi, Soufian, Dylan, Job, Noah, Mounier, Zaka, Ajoni, Jaylano, Cianlucca, Djustin, Elyas, Jerome, Adil, Jessin, Sheku en de vierย top trainers bedankt voor de mooie wedstrijden.


D3

 

3 reacties

op “Groene Ster D3 overtuigend zaalvoetbalkampioen
3 reacties op “Groene Ster D3 overtuigend zaalvoetbalkampioen
  1. Dit hebben onze jongens met veel trots verdient…en wij als ouders..zijn super trots op de kinderen en de leiders…die van onze welpen …tijgers maken …

    ik zeg bedankt ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *