Groene Ster reist af naar Dongen

Voordat het carnavalsgedruis losbarst speelt Groene Ster komende zondag de uitwedstrijd bij VV Dongen op sportpark De Biezen. Na de nederlaag tegen Gemert wacht zondagmiddag wederom een tegenstander uit de hoge regionen van de hoofdklasse B. Dongen heeft de minste verliespunten van alle teams en zal na twee afgelastingen voor het eerst in actie komen na de winterstop. De ploeg van Ron Timmers kent een enorm sterke status op eigen veld, gezien het feit dat de laatste thuisnederlaag dateert van 22 september 2013. Ook dit seizoen is Dongen op eigen bodem nog ongeslagen, waar de ploeg dan ook de meeste wedstrijdpunten (19 van de 28) wist binnen te hengelen. Alleen Gemert wist een 2-2 gelijkspel (in de slotfase) weg te halen in Dongen.

Groene Ster reist derhalve met een sportieve uitdaging af richting Dongen en zal qua spel en inzet moeten voortborduren op verleden week en de eerdere ontmoeting in september 2014 toen Groene Ster de geel-blauwen in Heerlerheide met 3-0 wisten te verslaan. In een van Groene Ster kant collectief sterke wedstrijd zorgde Dwayne van Westering, Roel Schirra en Kenny Tokaya voor de doelpunten. De eerdere historie van de ontmoeting Dongen-Groene Ster is wisselend van aard. In seizoen 2011-2012 hielden beide ploegen elkaar in evenwicht (2-2), in seizoen 2012-2013 wist Groene Ster in Dongen te zegevieren met 0-3 en vorig seizoen gingen de groen-witten met 4-1 ten onder in Dongen. De ploeg van Harrie Thoma zal erop gebrand zijn om, met een opvolgend voetballoos weekend (carnaval) in het vooruitzicht, voor een goed resultaat te gaan in Dongen.

Geef u op voor de busreis naar Dongen!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf Sportpark Pronsebroek naar Dongen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 8 februari 2015
VV Dongen – Groene Ster
Locatie: Sportpark De Biezen

Scheidsrechter: L. Wagner
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.15 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *