Groene Ster onderuit in Dongen

Groene Ster heeft het uitduel bij Dongen met 4-2 verloren. Met rust leek het pleit al beslecht voor de groen-witten toen een 3-0 achterstand op het scorebord prijkte. Dongen aanvallers Robert Mutzers (2x) en Sander de Bont zorgde voor de treffers op sportpark De Biezen, terwijl doelman Willem-Jan Thijssen erger leed voorkwam in de eerste helft door een strafschop te pareren.

In de tweede helft tapte Groene Ster uit een ander vaatje en zorgde een snel doelpunt van Remo Gielkens voor enige hoop. Groene Ster ging op jacht naar meer, maar het zicht op een beter resultaat werd in de slotfase teniet gedaan door een frommeldoelpunt van Dongen spits De Bont. De tegentreffer van Roy Janssen viel op het moment dat Groene Ster met negen man acteerde nadat de kwistig met kaarten strooiende arbiter Wagner de tweede gele prent had getrokken voor Dylan Zwartjes en Merijn de Haan.

Koppensnellen Dongen – Groene Ster

De Limburger: Zwakke eerste helft nekt Groene Ster

BN DeStem: Dongen relatief eenvoudig langs negental Groene Ster

Verslag (incl. foto’s) HoofdklasseBzondag.nl: Winst Dongen op Groene Ster

IndeWandelgangen: Déjà vu voor Groene Ster in Dongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *