Bert van Marwijk en Eric van der Luer te gast op sponsoravond Groene Ster

Afgelopen maandagavond 20 april stond de jaarlijkse traditionele sponsoravond op het programma. Deze keer in de eigen vertrouwde omgeving, in een sfeervol ingerichte en goed gevulde kantine van Groene Ster. Na het openingswoord sprak voorzitter Jos Op ’t Eijnde de sponsoren bij over de actuele ontwikkelingen bij Groene Ster. Van de beslissende fase in de competitie van ons eerste elftal tot de succesvolle bekerstrijd van ons tweede elftal dat de finale heeft behaald. En van de bestuurlijke speerpunten -o.a. commissie jeugdvoetbal, jeugdplan, sponsorbeleid tot databank en nieuwbouwplannen.

Studio Voetbal Groene Ster

Centraal deze avond stond een perfecte invulling van Studio Voetbal Groene Ster. Gespreksleider Tjeu Seeverens interviewde voormalig bondscoach Bert van Marwijk, Limburgs voetbalcoryfee Eric van der Luer en Groene Ster-trainer Harrie Thoma. De actualiteit in het hedendaagse voetbal, de juiste wijze van coachen, voetbal anekdotes en de toekomst van het (jeugd)voetbal zorgden een uur lang voor een muisstille kantine.

De veelzijdige en creatieve Frans Hermans, inmiddels de huismuzikant van Groene Ster, zorgde succesvol voor de muzikale noot en de buutreedner Hub Stassen uit Voerendaal zorgde voor een komische uitsmijter met zijn buut D’r Tiroler (winnaar Groot Limburgs Buuttekampioenschap 2015) als slotact. Daarnaast was er voor de sponsoren volop gelegenheid om te netwerken.

Na afloop was een veel gehoorde kreet bij de aanwezigen. “Deze sponsoravond was opnieuw een succes, onze complimenten. Wat een interessante avond.” Een woord van dank aan Bert van Marwijk, Eric van der Luer, Harrie Thoma en Tjeu Seeverens voor de inhoudelijk sterke voetbaldiscussie.  Maar ook aan de artiesten en voor onze sponsorcommissie, de mensen achter het buffet en de vrijwilligers is een compliment op zijn plaats.


 Foto’s klik op foto