Sports & Soccercenter aanwezig bij Groene Ster

Aanstaande zaterdag 25 april 2015 is het Sports & Soccercenter aanwezig bij Groene Ster. De Groene Ster kledinglijn- o.a. trainingspakken- Masita Brasil is weer volop verkrijgbaar evenals broekjes en kousen.

Groene Ster leden krijgen tijdens de pasdag 20% korting op de adviesverkoopprijs inclusief gratis Groene Ster club logo. Dit geld voor het resterende seizoen 2014/2015. Bestellingen zijn af te halen bij Sports & Soccercenter (Wiebachstraat 77A). Bij afhalen worden kledingstukken voorzien van de gewenste opdruk (naam en initialen zijn kosten aan verbonden).

Short en kousen blijft een setprijs van € 12,50 (adviesprijs € 22,50) tot einde voetbal seizoen 2014/2015 (inclusief logo Groene Ster).

Ron Jacobs van Sports & Soccercenter zal aanwezig zijn voor de bestellingen aan te nemen en de leden te adviseren in hun vragen over de Groene Ster collectie. Hij zal om 10.00 uur aanwezig zijn tot 14.00/14.30 uur. Klanten hoeven alleen de maat door te geven, de gewenste opdruk en telefoonnummer/e-mail adres.

Betaling zal bij Sports & Soccercenter plaatsvinden voordat de kleding bedrukt gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *