Twee nieuwe aanwinsten selectie Groene Ster

In het nieuwe seizoen 2015-2016 mag Groene Ster twee nieuwe spelers verwelkomen. Aanvaller Randy Grens komt over van eersteklasser Heidebloem/Bovitec en van Jong Roda JC zal verdediger Mick Hellemons deel gaan uit maken van de selectie van Groene Ster.

RG
De uit Reuver afkomstige aanvaller Randy Grens kwam vorig jaar van SV Deurne naar Heidebloem/Bovitec. Bij de Geleense eersteklasser maakt Grens een goed seizoen door en is hij, drie speeldagen voor het competitieslot, topscorer van de eerste klasse D met 18 treffers. Een proefstage bij eerstedivisionist Fortuna Sittard liep voor de 24-jarige aanvaller op niets uit, waarna Grens besloot de stap te maken naar hoofdklasser Groene Ster.

 

MH
Groene Ster heeft zich ook verzekerd van de diensten van Mick Hellemons. De 20-jarige verdediger uit Brunssum komt over van de beloftenploeg van Roda JC. Hellemons begon zijn carrière bij SV Langeberg en doorliep de jeugdopleiding bij Roda JC.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *