Veel belangen bij Groene Ster – OSS’20

De ontknopingen in de hoofdklasse B naderen met rasse schreden. Komende zondag krijgt Groene Ster bezoek van OSS’20 in een wedstrijd waar voor beide teams de nodige belangen op het spel staan. Groene Ster kan een grote stap zetten om de kloof naar de gevarenzone te vergroten, terwijl OSS’20 de derde periodetitel als voornaamste ijzer in het vuur heeft. De Ossenaren zijn aan een sterke tweede seizoenshelft bezig. Gingen de eerste twee duels na de winterstop nog verloren, aansluitend wist OSS’20 uit zeven wedstrijden de maximale buit te halen. Afgelopen zondag kwam een abrupt einde aan die serie toen stadsgenoot SV TOP te sterk bleek. OSS’20 zal in Heerlerheide geen fout willen maken in de strijd om de derde periodetitel.

Groene Ster zal zich moeten herpakken na de onnodige nederlaag tegen DOSKO en zal daardoor ook met de nodige belangen aan de aftrap verschijnen. Afhankelijk van de uitslag Deurne – Gemert van zaterdagavond is er bij winst zelfs een mogelijkheid om het klassenbehoud reeds te bewerkstelligen. Het eerdere onderlinge treffen in Oss leverde geen doelpunten op. Zondagmiddag hopen wij uiteraard op meer doelpunten en dan aan de goede kant van het scorebord.

Wij nodigen u van harte uit om zondag de gang naar sportpark Pronsebroek te maken en Groene Ster als 12e man te ondersteunen in deze belangrijke fase van de competitie. Zorg dat je erbij bent!

Kliksport: Van Vugt: “OSS’20 moet winnen zondag”


PUPIL VAN DE WEEKPupil1415-12

Zondag 26 april 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Martijn Bosch van Groene Ster E5 pupil van de week. Martijn is 10 jaar en speelt in Groene Ster E5. Zijn trainers zijn Joost en Glenn Baggen. Martijn speelt op het middenveld en zit in groep 6 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Roda JC en zijn favoriete spelers zijn alle Roda spelers. Voorspelling van Martijn: Groene Ster – OSS’20 3-2. Team van de week is Groene Ster E5, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

 

 


SPONSOREN VAN DE WEEK

meex

Marliv dream

Zondag 26 april 2015
Groene Ster – OSS’20
Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: S.J.A. Verbakel
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *