Eerbetoon voor verongelukte Marko Mirceta

Ons jeugdlid Marko Mirceta is zondagavond in Geleen om het leven gekomen na een noodlottig scooterongeval. De 14-jarige Marko Mirceta speelde dit seizoen in het jeugdelftal C2 van de trainer/jeugdleiders John Thomassen, Paul Gerarts en Mike Arnoldussen. De talentvolle Marko was vanaf augustus 2012 lid van onze vereniging. Hij zou samen met het C2 elftal over twee weken naar een Internationaal Jeugdtoernooi in Oostenrijk gaan. Gisteravond -maandag- zijn spelers, ouders en begeleiding van de jeugdelftallen C2 en C3 alsmede het bestuur in de kantine bij elkaar gekomen. De verslagenheid is enorm groot bij iedereen.

RKSV Groene Ster zal Marko een eerbetoon brengen vanavond -dinsdag 5 mei- voorafgaand aan de wedstrijd Groene Ster – Go Ahead Eagles. Voor de aftrap van deze wedstrijd om 19.00 uur zal er een minuut stilte in acht worden genomen voor ons overleden jeugdlid Marko Mirceta. De spelers van Groene Ster C2 en 1e elftal en Go Ahead Eagles zullen samen met de aanwezige toeschouwers Marko herdenken.

Bestuur, leiders en trainers, vrijwilligers, leden en supporters van RKSV Groene Ster wensen de ouders van Marko, zijn zus, familie en vrienden en bekenden heel veel sterkte met het dragen van dit verschrikkelijke verlies.

Jos JJ Op โ€™t Eijnde
Voorzitter RKSV Groene Ster

Een reactie

op “Eerbetoon voor verongelukte Marko Mirceta
Een reactie op “Eerbetoon voor verongelukte Marko Mirceta
  1. Mag ik bij deze al diegenen een hart onder de riem steken bij het verlies van Marko en jullie werkelijk heel veel sterkte toenwensen de komende tijd…Sterkte !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *