Wedstrijdprogramma Veteranen en Veteranen 35+ bekend

De veteranen van Groene Ster hebben het programma voor de eerste competitiehelft rond. Tot en met zaterdag 12 december 2015 is het veteranenteam weer elke zaterdagmiddag in actie te zien. Aanstaande zaterdag 22 augustus 2015 spelen de veteranen hun eerste thuiswedstrijd op Sportpark Pronsebroek tegen buurman EHC/Heuts (aanvang: 17.30 uur). Voor het volledige wedstrijdprogramma bekijk de pagina van de Veteranen.

Voor het veteranen 35+ team (7×7) is in de najaarsreeks weer een competitie-opzet gemaakt door de KNVB. In een poule met vijf teams worden er op vijf verschillende wedstrijddata (vrijdagavond) per speelronde 10 wedstrijden (1×15 minuten) afgewerkt op een complex. De eerste wedstrijdenronde staat geprogrammeerd voor vrijdag 18 september 2015 op de velden van VV De Leeuw. Voor meer info en het volledige wedstrijdprogramma bekijk de pagina van de Veteranen 35+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *