Groene Ster wil aanval Gemert afslaan

Komende zondag is Groene Ster gastheer voor Gemert. Na de sterke 0-3 uitzege bij TOP zal Groene Ster de ingezette lijn willen doorzetten tegen een ploeg waarvan historisch gezien meer verloren dan gewonnen werd. De ploeg van trainer Bert Ruijsch speelt al jaren mee om de bovenste plaatsen en vertoeft dit seizoen in een nog pril stadium van de competitie op een zevende plaats met twee punten achterstand op Groene Ster. Gemert behaalde haar punten op het eigen sportpark waar twee keer de volle buit werd gepakt. In eigen huis zijn de Gemertenaren schier onverslaanbaar en werd al 11 maal doel getroffen. In uitwedstrijden ging men echter tweemaal onderuit bij Vlissingen (3-1) en Dongen (2-0). De zwart-witten hebben aan de ene kant de meest productieve ploeg van de hoofdklasse B (12 doelpunten), maar moesten inmiddels ook al 10 tegentreffers slikken. Gemert zal naar Heerlerheide afreizen met de insteek om voor een eerste succesje buitenshuis te gaan. Het zal aan Groene Ster zijn om hier een stokje voor te steken. De equipe van Harrie Thoma is de maand september goed doorgekomen en kent met 8 punten een degelijke seizoensstart waarin nog niet werd verloren en driemaal achtereenvolgend defensief een ‘clean sheet’ werd behaald.

Zondag staat er een nieuwe sportieve uitdaging te wachten en zullen de groen-witten op dezelfde manier voor de dag moeten komen als in de voorbije wedstrijden. De historie leert dat Gemert de laatste twee seizoenen in Heerlerheide te sterk bleek (0-4 en 2-4). Zondag een mooie kans om deze statistiek om te buigen en strijdbaar aan de aftrap te verschijnen.

Al met al een interessant affiche op sportpark Pronsebroek dat u niet mag missen. Wij nodigen iedereen van harte uit om Groene Ster te ondersteunen als 12e man. Aftrap: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Kliknieuws: Gemert wil ook op vreemd terrein scoren


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-3

Zondag 4 oktober 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Gemert 1 Kyra Coolen pupil van de week. Kyra is 9 jaar oud en zit in groep 6 van Gerardus Majella school. Kyra speelt in de spits bij Meisjes D2 welk team getraind wordt door haar moeder Monique. Haar favoriete club is Barcelona en haar favoriete speler is Messi. Kyra voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Gemert. Het team van de week is Meisjes D2, zij zullen in de rust strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster.

 

 

 


SPONSOREN VAN DE WEEK

LVO Parkstad 1920x1080

BRM Bouw

Zondag 4 oktober 2015
Groene Ster – Gemert
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: M.J. Kok
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *