Groene Ster op zoek naar eerherstel in Bergen op Zoom

Zondag reist Groene Ster af naar Bergen op Zoom waar DOSKO om 14.30 uur de tegenstander zal zijn. Na de nederlaag tegen Gemert zullen de groen-witten zich moeten herpakken en ligt er zondag weer een nieuwe sportieve uitdaging om op het kunstgras van sportpark Meilust een positief resultaat af te dwingen. Net als Groene Ster startte ook DOSKO voortvarend aan de competitie en werd er afgelopen zondag voor het eerst verloren bij UDI’19. De ploeg van trainer Peter Sweres bezet met 10 punten een verdienstelijke vierde plaats in de hoofdklasse B en kreeg in Uden pas de eerste tegentreffer te incasseren. Groene Ster zal bij DOSKO op zijn hoede moeten zijn en moeten zien toe te slaan op de momenten dat de kansen zich voordoen. Vorig seizoen wonnen beide teams het onderlinge duel en bleek het doelsaldo over twee duels netjes in evenwicht (4-4). In Heerlerheide trok Groene Ster met een 3-2 zege aan het langste eind en in Bergen op Zoom verloor Groene Ster het duel in de slotminuut met 2-1.

Geef u op voor de busreis naar Bergen op Zoom!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Bergen op Zoom. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 11 oktober 2015
DOSKO – Groene Ster
Locatie: Sportpark Meilust

Scheidsrechter: J.J.M. Vries
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *