Groene Ster leden met korting naar Roda JC – Excelsior

Roda JC heeft een actie voor alle leden van RKSV Groene Ster. Wij nodigen iedereen uit om met korting naar de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Excelsior te gaan. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 24 oktober 2015 om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion gespeeld.

Prijzen:
t/m 12 jaar                €  5,00
13 jaar en ouder        € 10,00

De plaatsen zijn op de Oosttribune.

Willen er leden van Groene Ster naar deze wedstrijd gaan? Stuur dan een e-mail met NAW (naam, adres, woonplaats)-gegevens en geboortedatum van elke deelnemer naar lid van de jeugdcommissie Wim Beckers via [email protected].

De kaarten dienen wel vooraf betaald te worden aan Wim, hij is aanstaande zondag 18 oktober bij Groene Ster aanwezig bij de wedstrijd Groene Ster 1 – DESO 1 en ook maandagavond 19 oktober tijdens de jeugdtrainingen. Bestellen en betalen kan tot uiterlijk maandag 19 oktober.

ROD-EXS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *