Groene Ster en DESO treffen elkaar zondag voor het eerst

Aanstaande zondag speelt Groene Ster op de zevende speeldag van de competitie een thuisduel tegen promovendus DESO/van der Horst uit Oss. Beide verenigingen troffen elkaar nog nooit eerder in een onderling duel. De Ossenaren speelden in seizoen 2010/2011 nog in de vierde klasse en zijn inmiddels via een voorspoedige opmars opgeklommen in het amateurvoetbal om dit seizoen te debuteren op hoofdklasse-niveau. DESO (Door Eendracht Sterk Oss) wist vorig seizoen de promotie af te dwingen door in de nacompetitie af te rekenen met Wittenhorst en Beerse Boys. Na de eerste kennismaking met de hoofdklasse B staat de ploeg van trainer Niels van Casteren met vier punten uit zes duels op een 12e plaats in de rangschikking. DESO wist in uitwedstrijden alleen een punt te vergaren bij EHC/Heuts en zal dus in Heerlerheide op zoek willen gaan naar een eerste driepunter buitenshuis.

Groene Ster boekte afgelopen zondag in Bergen op Zoom een verdienstelijk gelijkspel bij het goed gestarte DOSKO, maar achteraf had er ook wel wat meer in het vat gezeten. Het duel tegen DESO zal moeten worden aangesproken om op eigen vertrouwde bodem weer voor de volle winst te strijden. Een zege betekent namelijk dat de Osse bezoekers op een afstand van acht punten worden gezet en de blik op de ranglijst naar boven kan worden gericht.

Alles bij elkaar dus een interessant duel voor de voetballiefhebber. Wij nodigen iedere Groene Ster aanhanger dan ook van harte uit om zondag aanwezig te zijn op sportpark Pronsebroek. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Voorbeschouwing Kliknieuws


bws

Zondagmiddag zal er op sportpark Pronsebroek tijdens de wedstrijd van het eerste elftal een collecte plaatsvinden voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.

 

 


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-4

Zondag 18 oktober 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – DESO 1 Jelle Snijders pupil van de week. Jelle is 8 jaar oud en zit in groep 5 van de Vrije School te Heerlen. Jelle is laatste man in de F1 welk team getraind wordt door Jo Goffin, Eddy Niculin en Etienne Deguelle. De favoriete club van Jelle is Ajax en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Jelle voorspelt een 4-2 overwinning voor Groene Ster tegen DESO. Het team van de week is de F1, zij zullen in de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

Meex

Zondag 18 oktober 2015
Groene Ster – DESO/van der Horst
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: L.L.M. van Geet
aanvang: 14.30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *