Keeperstraining voor de jeugdkeepers bij Groene Ster

Onder leiding van keeperscoördinator Leo Brouwers en een vijftal keeperstrainers van de jeugdafdeling van Groene Ster is deze maand gestart met het geven van keeperstraining aan alle doelmannen van de Groene Ster jeugd. Wekelijks worden een 25-tal jeugdige doelmannen (zowel jongens als meisjes) getraind door een deskundig team van trainers. Voor uitbreiding van het team van keeperstrainers zoeken wij nog enkele vrijwilligers die beschikbaar zijn om mee te helpen met de trainingen (hoofdzakelijk op woensdag en vrijdagavond).

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met keeperscoördinator Leo Brouwers via telefoonnummer 06-19863566 of via e-mail: [email protected]


Keeperstraining1

Keeperstraining2

Keeperstraining3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *