Groene Ster bekert tegen Geusselt Sport

Aanstaande zondag is er geen competitievoetbal en staat de derde ronde in de districtsbeker geprogrammeerd. Groene Ster zal in deze ronde op het eigen sportpark Pronsebroek tweedeklasser Geusselt Sport ontvangen. De fusievereniging Geusselt Sport is in juli 2012 ontstaan uit een samensmelting van twee van de oudste voetbalclubs uit Maastricht, RKSV Rapid en Sportclub W.V.V.’28. Vanaf de start in de vijfde klasse in seizoen 2012-2013 vierde Geusselt Sport drie kampioenschappen op rij. Ook in het huidige seizoen in de tweede klasse G loopt het voorspoedig en staan de Maastrichtenaren op een derde plaats met slechts twee punten achterstand op koploper VV Schaesberg. Groene Ster zal zondag na een mindere reeks in de competitie het zoet van een overwinning weer eens willen proeven. Het bekersucces van verleden seizoen, waarin de finale werd bereikt tegen topklasser JVC Cuijk, staat bij de Groene Ster supporter nog vers in het geheugen. Dat een hoger acterende ploeg ook een ronde verder komt is echter geen vanzelfsprekendheid in bekervoetbal. Daarvoor zullen de manschappen van Harrie Thoma en Dave Zafarin de voeten moeten laten spreken. Zondagmiddag is iedereen weer van harte welkom op sportpark Pronsebroek. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

knvb
Zondag 22 november 2015
Groene Ster – Geusselt Sport
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: R.H.F.A. Meijers
aanvang: 14.30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *