Paasmaandag beker: VV Schaesberg – Groene Ster

Paasmaandag speelt Groene Ster op sportpark Strijthagen in Landgraaf het duel in de kwartfinale van de districtsbeker Zuid II tegen tweedeklasser VV Schaesberg (aanvang: 14.30 uur). De winnaar van deze Parkstad-derby plaatst zich niet alleen voor de halve finale, maar mag ook het komende seizoen deelnemen aan de landelijke KNVB beker 2016-2017.

Groene Ster zal er alles aan gelegen zijn om goed voor de dag te komen om ook in het jubileumjaar van de vereniging het historische bekersucces (zeven maal plaatsing voor het landelijke bekertoernooi) te continueren. Het voorbije bekerseizoen van 2014-2015, waarin Groene Ster de finale wist te bereiken tegen topklasser JVC Cuijk, zal bij de trouwe Groene Ster supporter nog vers in het geheugen staan.

In de knock-outfase van de districtsbeker kende VV Schaesberg tot nu toe weinig problemen. Ook in de competitie gaat het voortvarend en staat de ploeg uit Landgraaf fier bovenaan de ranglijst van de tweede klasse G, waardoor een kampioenschap in het verschiet ligt. Groene Ster ontsnapte in het bekerreces tegen tweedeklasser Geusselt Sport aan uitschakeling en versloeg vervolgens eersteklasser Heidebloem (1-4) en medehoofdklasser OSS’20 in eigen huis op knappe wijze (1-2). Aanknoping zoeken bij deze prestatie zal het devies zijn voor de ploeg van Harrie Thoma/Dave Zafarin/Diego Jongen en tegelijkertijd zal men de zure nasmaak van de verloren competitiederby tegen EHC/Heuts willen wegspoelen.

Wij hopen u komende maandag in grote getale langs de lijn te mogen begroeten in Landgraaf om Groene Ster van de nodige support te voorzien. Zorg dat je erbij bent!

Maandag 28 maart 2016
VV Schaesberg – Groene Ster
Locatie: Sportpark Strijthagen

Scheidsrechter: P.J. Kox
aanvang: 14.30 uur

KWARTFINALES
knvb

26-03-2015 Avanti’31 – VV Spaubeek
28-03-2015 VV Schaesberg – Groene Ster
28-03-2015 Chevremont – Venlosche Boys
28-03-2015 UDI’19/Beter Bed – EVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *