0-5 zege voor Groene Ster 2 in Scharn

Afgelopen twee wedstrijden heeft het 2e elftal van Groene Ster onnodig punten laten liggen waardoor tegen Scharn 2 alleen een overwinning telde in strijd tegen lijfsbehoud. Het gehavende tweede elftal, dat door schorsing en langdurige geblesseerden hulp kreeg van A1-spelers Moreno Drijver, Zakaria Douven, Faycal Ldrissi en Sammy Sabri, wist dan ook wat ze te doen stond in het warme Scharn.

De enkele wijzigingen die in de opstelling werden doorgevoerd pakte direct goed uit en zorgde ervoor dat aanvoerder René Ritzen binnen 23 minuten tweemaal de Heerlenaren liet juichen. Tien minuten voor rust wist A1-speler Zakaria Douven de 3-0 op het scorebord te zetten. Een geheel verdiende ruststand, daar waar Groene Ster zelfs naliet enkele goede kansen te benutten en Scharn geen kans kreeg en amper in het spel voorkwam.

Na de theepauze leek het reserveteam van Groene Ster niet door te kunnen drukken en ging het zelfs soms te makkelijk met de kansen en duels om. Pas een kwartier voor tijd wist Thomas Brands de 4e treffer van de middag binnen te koppen alvorens René Ritzen zijn 3e maakte van de dag tien minuten voor het einde van de wedstrijd.

Door deze overwinning staan de groen-witten op dit moment op een veilige 9e plaats, nummer 10 DVO heeft één punt minder maar ook één wedstrijd minder gespeeld. Wanneer in de volgende wedstrijd tegen Venlosche Boys (nummer 2) een goed resultaat geboekt kan worden maakt het 2e elftal zelfs nog kans op directe handhaving, echter dient het team de volgende wedstrijd dan wel in goede banen te leiden.

(ingestuurd verslag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *