Sponsorpakket Groene Ster 90 jaar

Groene Ster heeft voor het 90-jarig jubileum een laagdrempelig sponsorpakket samengesteld, Groene Ster 90 jaar – Sponsorpakket 90 euro. In dit sponsorpakket zit tevens een aantrekkelijk arrangement voor twee grote sportieve en muzikale festiviteiten die wij in de komende zomermaanden gaan organiseren. Groene Ster wil met het succesvol organiseren van deze festiviteiten een gezonde financiële basis creëren voor de brede doelgroep binnen onze vereniging met 950 leden, waaronder jeugdvoetbal voor jongens en meisjes (550 jeugdleden), voetbal voor jongeren met een beperking en onze senioren. Dit mede met het oog op de noodzakelijke uitbreiding/vernieuwing van onze kleedaccommodatie.

Lees hier voor info over het sponsorpakket en het bijbehorende arrangement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *