Groene Ster krijgt subtopper Gestel op bezoek

Komende zondag speelt Groene Ster het thuisduel in de hoofdklasse B tegen subtopper VV Gestel. Het is het begin van een belangrijke week met verder de halve finale (donderdagavond) in de districtsbeker bij eersteklasser Chevremont en het inhaalduel bij UDI’19 van volgende week zondag. Eerst wacht zondag Gestel op sportpark Pronsebroek. Met een start in de vierde klasse bij de oprichting in juli 2005 is Gestel inmiddels opgeklommen tot de hoofdklasse. De ploeg van de gelouterde trainer Paul van der Palen debuteert verdienstelijk met een vierde plek in de subtop van de hoofdklasse B en hoeft voorlopig niet naar boven en niet naar onder te kijken. De Eindhovenaren staan op gepaste afstand van de top drie en de zeven ploegen tussen plek 6 en plek 12 van de rangschikking. Twee weken geleden liep Gestel de tweede periodetitel mis door de verliespartij bij DESO, waardoor de laatste en derde periode voor de Eindhovenaren als nieuw doel zal worden gezien.

Na een sterke miniserie met winst op DESO en DOSKO en twee nederlagen tegen EHC en Blauw Geel’38 zal Groene Ster de rug moeten rechten om weer aan te haken bij de zwerm ploegen die nog binnen afzienbare afstand staan. De eerdere eerste ontmoeting tussen Gestel en Groene Ster leverde met zes doelpunten een aardig schouwspel op. Alleen stond Groene Ster na 90 minuten aan de verkeerde kant van het scorebord (4-2), waarbij paal en lat in de weg stonden om de score een ander aanzien te geven. In dit treffen toonde Gestel aan een effectieve en balvaardige ploeg te zijn die wel raad wist met ontstane ruimtes op het veld. Zondagmiddag zal Groene Ster alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat in Heerlerheide te houden. Middenvelder Roy Janssen zal zich komende zondag voor de 150e officiële keer in het wedstrijdtenue van Groene Ster hijsen.

Wij nodigen u zondag uit om naar sportpark Pronsebroek te komen om de hoofdmacht van Groene Ster in deze belangrijke fase van het seizoen als 12e man te ondersteunen. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-10

Zondag 10 april 2016 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Gestel 1 Ismael Ali pupil van de week. Ismael is 9 jaar en zit in groep 5 van Gérardus Majella school. Ismael speelt als linksbuiten in de E5 van Groene Ster welk team getraind wordt door Patrick Willems en Arno Nolten. Dit team werd in de winter zaalvoetbalcompetitie kampioen in hun klasse. De favoriete club van Ismael is Barcelona en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Ismael voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Gestel. Deze week is er geen team van de week.

 

 

 


SPONSOREN VAN DE WEEK

adv Podo Koenen

RR Scooters

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *