Griekse restaurants Nisos en Byzantium stersponsor

Onze vereniging heeft een nieuwe stersponsor mogen begroeten. Te weten de Griekse restaurants Nisos in Heerlen en Byzantium in Brunssum. Bestuur en sponsorcommissie heten beide restaurants van harte welkom en spreken onze dank uit voor het vertrouwen en de ondersteuning van RKSV Groene Ster.

Grieks restaurant Nisos in Heerlen

Al onze gasten stellen kwaliteit en verscheidenheid, net als wij, bijzonder op prijs. De Griekse keuken is inmiddels één van de meest geliefde geworden. Veel bezoekers van Restaurant NISOS mogen wij tot vaste gasten rekenen. Zij houden de gastronomie van ons restaurant in ere en wij streven ernaar om elke gast tevreden te stellen. Daarbij komen onze verworven ervaringen onze gasten ten goede. Restaurant NISOS biedt haar gasten een Griekse keuken die op de wens van de gast is afgestemd. Overtuig u zelf in een aangename sfeer en laat u culinair door ons verwennen.

Adres: Geleenstraat 37, 6411 HR Heerlen. Tel: 045 511 12 84.

Bekijk de website voor info, openingstijden en menukaart: www.nisos.nl

Grieks restaurant Byzantium in Brunssum

Ons restaurant in Brunssum is veelzijdig en misschien wel een tikje eigenzinnig. Dat zorgt dat met wie u ook afspreekt, een bezoek aan ons restaurant een bijzondere ervaring wordt. Iedereen die open staat voor een culinaire ontdekkingstocht voor lichaam en geest is bij Grieks restaurant “Byzantium” aan het juiste adres. Het is een unieke gelegenheid om op een ontspannende manier te genieten van al het goede dat Griekenland te bieden heeft.

Adres: Lindeplein 17, 6444 AT Brunssum. Tel. 045 527 31 31.

Bekijk de website voor info, openingstijden en menukaart: www.restaurantbyzantium.nl

Wij heten leden en supporters van RKSV Groene Ster van harte welkom in onze restaurants!

nisos (2)

nisos (1)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *