Groene Ster treft Halsteren op eigen veld

Op alweer de laatste zondag van april ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek de nummer 8 van de ranglijst: Halsteren. Groene Ster staat vier plaatsen lager en heeft drie punten achterstand op de ploeg van trainer Johan Gabriëls. Na de bekeruitschakeling en de zure verliespartij bij UDI’19 weet Groene Ster wat het te doen staat en zal de rug weer moeten worden gerecht om de beslissende eindfase van de competitie sterk voor de dag te komen. De kloof naar een plek net boven de rode streep bedraagt maar een schamel punt. Het is het eerste duel van de laatste vier finales die voor Groene Ster nog te wachten staan. Na het duel tegen Halsteren treft Groene Ster met Baronie en Vlissingen nog twee ploegen die aan de onderkant van de ranglijst vertoeven. Op de slotdag van de competitie reist Groene Ster af naar de huidige koploper Dongen. Kortom cruciale weken voor de ploeg van Harrie Thoma/Dave Zafarin/Diego Jongen om voor het klassebehoud te strijden.

De eerdere allereerste ontmoeting in Halsteren leverde geen treffers op (0-0). Met een collectieve teamprestatie en een uitblinkende doelman Willem-Jan Thijssen bleef Groene Ster knap overeind in het laatste competitieduel van de eerste seizoenshelft. Komende zondag zal dezelfde inzet aan de dag moeten worden gelegd met als doel Halsteren op de ranglijst te achterhalen. Beide verenigingen vieren dit jaar hun 90-jarig jubileum en zullen ook in het nieuwe seizoen deel willen uitmaken van de nieuwe opzet van de hoofdklasse (16 teams). Als er zondagmiddag door arbiter Vivian Peeters voor de aftrap zal worden gefloten, zullen beide ploegen voor het maximaal haalbare willen gaan.

Al met al een belangrijke en interessante wedstrijd voor de voetballiefhebber. Wij nodigen iedereen van harte uit om Groene Ster zondagmiddag langs de lijn te vergezellen als 12e man. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-11

Zondag 24 april 2016 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Halsteren 1 Teun Knubben pupil van de week. Teun is 11 jaar en zit in groep 7 van Basisschool de Ganzerik op welke school hij onlangs nog Prins Carnaval was. Teun is verdediger in de E4 welk team getraind wordt door Marcel Speth en Leon Roex. Teun is fan van Roda JC en zijn favoriete speler is Tom van Hyfte. Teun voorspelt een 3-2 overwinning voor Groene Ster tegen Halsteren. Team van week is de E4, zij zullen in de rust strafschoppen nemen op de reservekeeper van Groene Ster.

 

 

 


SPONSOREN VAN DE WEEK

Flexpoint-nw

Perfect_Brandpreventie2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *