Groene Ster E6 KAMPIOEN

Nadat we twee maal het kampioenschap zijn misgelopen is het toch gelukt. In de uitwedstrijd tegen VV De Leeuw moest het gebeuren. Deze winnen en dan…Vanaf de eerste minuut druk zetten op de tegenstander en uitvoeren waar we op getraind hebben. Belangrijker nog, lekker voetballen en plezier in het spelletje beleven. Nou dat deden onze dan ook. Uiteindelijk wordt de eindstand 13 – 2 in het voordeel van ons. Groene Ster E6 is kampioen en iedereen mag het weten. Dit is een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Dit is een team waar iedereen geaccepteerd wordt zoals die is. Dit is een team waar iedere trainer trots op zou zijn. Uitzonderlijke groep om van te genieten. Zeker zo belangrijk zijn de ouders en supporters die altijd voor het team en de trainers klaar staan. Wij gaan ook de laatste wedstrijd genieten van deze groep en hopen volgend jaar met dit team weer in staat te zijn om er iets moois van te maken.

Trotse trainers Groene Ster E6
Joost en Glenn Baggen

(ingestuurd verslag)

E1-kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *