Groene Ster F4 KAMPIOEN

Na twee zwaarbevochten overwinningen in de afgelopen week heeft onze F4 voor de tweede keer een kampioenschap behaald. Na de ongeslagen status in de zaalcompetitie werd er daarna op het veld ook niet meer verloren. De wedstrijd, vorige week dinsdag, tegen medekoploper RKHBS F2 werd ver in blessuretijd door de 3e treffer van Youri Franssen beslist. Mede door goed keeperswerk van Ensar en een goed verdedigingsduo Jayden en Shaun bleven wij in de race voor het kampioenschap.

Bekijk foto’s van de wedstrijd Groene Ster F4 – RKHBS F2 (met dank aan Lucho Carreno)

Afgelopen zaterdag werd de kroon op het werk gezet. Weltania F1 werd met 2-4 verslagen. Met vier verschillende doelpuntenmakers: Joep, Göktug, Dean en Youri kwam duidelijk naar voren dat het kampioenschap een teamprestatie is. Onze kilometervreters op het middenveld Enrico, Jesper en Aidin gaven in beide wedstrijden geen krimp.

De trainers Patrick, Pierre en Mika zijn trots op de spelers en bedanken de ouders voor de onvoorwaardelijke steun gedurende het seizoen.

(ingestuurd verslag)

GS-F4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *