Groene Ster start nacompetitie in Haaren

Komende zondag reist Groene Ster af naar het Noord-Brabantse Haaren waar om 14.30 uur de plaatselijke eersteklasser Nemelaer de eerste tegenstander is in de nacompetitie. Na de fraaie zege bij kampioen Dongen en de aansluitende teleurstelling van het niet rechtstreekse klassebehoud (op doelsaldo) zal de draad weer moeten worden opgepakt in de eerste ronde van de nacompetitiereeks. In deze nacompetitie, met in totaal 6 zondaghoofdklassers en 18 periodekampioenen uit de eerste klassen, zijn zes succesvolle wedstrijden nodig om alsnog het behoud van hoofdklassevoetbal te bewerkstelligen. Voortborduren op de overwinningen tegen Vlissingen en Dongen zal dan ook het devies zijn voor Groene Ster als komende zondag eersteklasser Nemelaer staat te wachten. Nemelaer eindigde in de eerste klasse C op een zesde plek en mag aan de nacompetitie deelnemen als winnaar van de derde periode. De ploeg van trainer Klaas Wels speelt dit seizoen voor het vijfde jaar in de eerste klasse C en zal de nacompetitie voor promotie als een leuk toetje zien van de voorbije competitiejaargang. Voor Groene Ster is Nemelaer een onbeschreven blad, zondagmiddag zal in ieder geval een goede start dienen te worden gemaakt in de eerste ronde van de promotie/degradatie-wedstrijden. Donderdagavond 26 mei zal de return in Heerlerheide plaatsvinden.

Bekijk speelschema nacompetitie

Geef u op voor de busreis naar Haaren!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Haaren. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 22 mei 2016
Nemelaer – Groene Ster
Locatie: Sportpark De Walzaad

Scheidsrechter: B.J.J. van Dongen
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *