Eindklasseringen Groene Ster 1

Net als in seizoen 2014-2015 eindigde Groene Ster de voorbije competitie in de hoofdklasse B met 31 punten. Ondanks dit gelijke aantal punten leverde het Groene Ster net geen rechtstreekse handhaving op met een 11e plaats in de rangschikking. Via de nacompetitie zal Groene Ster het behoud van hoofdklassevoetbal moeten afdwingen. Van alle hoofdklasse-seizoenen werd het afgelopen seizoen 2015-2016 het minste aantal doelpunten gescoord. Alle informatie en statistieken over de eindklasseringen van Groene Ster 1 sinds 1929 zijn weer actueel op de website t/m seizoen 2015-2016.

Alle overige klassementen (spelersklassement, jaaroverzicht e.d.) volgen na afloop van de nacompetitie.

Groene Ster 1 – Eindklasseringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *