Matchday: Groene Ster in de achtervolging op Nemelaer

Vanavond (aanvang: 19.30 uur) speelt Groene Ster op sportpark Pronsebroek de return in de eerste ronde van de nacompetitie tegen eersteklasser Nemelaer uit Haaren. In de strijd voor klassebehoud eindigde het uitduel afgelopen zondag in een 2-1 nederlaag voor Groene Ster in een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft toonde Nemelaer aan een lastige opponent te zijn en de voorsprong voor de Brabanders met rust was een logisch gevolg. In de tweede helft was het de beurt aan Groene Ster en waren er voldoende mogelijkheden om te scoren. Het aluminium voorkwam een aantal keren de gelijkmaker en het doelpunt van Groene Ster viel uiteindelijk pas in de slotminuut via een rake kopbal van Kevin Werker nadat Nemelaer daarvoor reeds de score had uitgebouwd.

Groene Ster weet derhalve wat het te doen staat vanavond en zal de achtervolging moeten inzetten om als winnaar van dit tweeluik uit de bus te komen. Bij een gelijke stand (in doelpunten) over twee duels zal er een verlenging en strafschoppen volgen om een winnaar aan te wijzen. Zoals vaker dit seizoen is er ook vanavond weer een jubilaris bij Groene Ster. Middenvelder Kenny Tokaya zal zijn 200e officiële duel spelen in de hoofdmacht van Groene Ster.

Groene Ster – Nemelaer is op voorhand een interessant duel met een spannende ontknoping voor de voetballiefhebber. Namens Groene Ster nodigen wij iedereen van harte uit om Groene Ster langs de lijn te vergezellen en van de nodige support te voorzien in deze eindfase van de voetbaljaargang. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!


SPONSOREN VAN DE WEEK

Flexpoint-nw

Perfect_Brandpreventie2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *