Beslissingswedstrijd Groene Ster 2

Aanstaande zondag 5 juni speelt Groene Ster 2 de finale van de nacompetitie voor promotie/handhaving in de reserve eerste klasse tegen EVV 2. Groene Ster 2 speelde in de tweede ronde een tweeluik tegen MMC Weert 2. Na het verlies op eigen veld (3-4) won het tweede elftal afgelopen zondag de uitwedstrijd in Weert met 1-3. EVV 2 speelde in de tweede ronde tegen FC Geleen Zuid 2. Beide duels wist de ploeg uit Echt winnend af te sluiten (1-0 en 3-1). EVV 2 speelde afgelopen seizoen in de tweede klasse, nadat zij het seizoen daarvoor degradeerden uit de reserve eerste klasse.

Deze finalestrijd zal worden gespeeld op het kunstgrasveld van VV Sittard en begint aanstaande zondag om 11.00 uur. Deze beslissingswedstrijd wordt na de reguliere speeltijd bij een gelijke stand direct verlengd met 2 x 15 minuten en indien nodig direct vervolgd door het nemen van strafschoppen.

Locatie:
Sportpark ‘De Krao’
Bradleystraat 2
6135 CV Sittard

Het zou mooi zijn als veel supporters naar Sittard komen om het tweede elftal te ondersteunen in deze finale voor klassebehoud. Zorg dat je erbij bent!

Wij wensen Groene Ster 2 veel succes in deze finale!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *