Selectienieuws: Vertrekkers in selectie Groene Ster 1

In de nieuwe rubriek selectienieuws zullen wij de komende weken nieuwsberichten plaatsen over ons eerste elftal. In deze zesde editie een overzicht van de vertrekkende selectiespelers.

Na maar liefst acht seizoenen bij Groene Ster te hebben gespeeld, maakt verdediger Roy Bejas de overstap naar eersteklasser RKSV Minor. Middenvelder Kenny Tokaya, zeven seizoenen actief geweest voor Groene Ster, zal het eerste elftal van de nieuwe fusievereniging Alfa Sport gaan versterken. Overige vertrekkers uit de selectie zijn: Cem Bozkurt (SVE), Geoffrey Jacobs (De Ster), Soheil Saddiki (GSV’28), Maikel de Groot (Caesar), Mózes Aranyos (Hongarije), Jac-Jiro Römer en Romano Raets (beiden LHC).

Het bestuur dankt de vertrekkende spelers voor hun inzet bij RKSV Groene Ster en wenst iedereen veel succes bij zijn nieuwe vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *