48e Bekkerveldfestival met topact

Bekkerveldfestival zal dit jaar voor de 48ste keer georganiseerd worden op 2, 3, 4 en 5 september op sportpark Aarveld. Het festival duurt dit jaar net zoals verleden jaar maar liefst 4 dagen en er is deels geprogrammeerd in 2 zalen.

Dit jaar hebben we echte topact vastgelegd voor de zaterdagavond, namelijk de Memphis Maniacs. Deze groep staat bekend als meesters van de mash-ups. Hun knallers van hits uit zeer diverse genres waren eerder te beluisteren op ParkCityLive en PopOnTop. Daarnaast speelde de MemphisManiacs ook nog in de Limburgzaal afgelopen jaar.

Naast deze topact knallen we na de Memphis Maniacs nog een paar uur door met de beste coverband van Limburg en ver daar buiten; Anderkovver.

Ook op vrijdagavond staat er een verrassende nieuwe topact op het programma; VEGAS. Deze nieuwe topact is ontstaan in de kleedkamer van de musical Soldaat van Oranje. Een gegarandeerde avond met topentertainment.

Nieuw deze editie is onder andere de afterworkborrel op vrijdagmiddag. In een sfeervolle ambiance met een lekker hapje en drankje gezellig napraten over de vakantie en vooruitkijken op de periode die na de zomervakantie komen gaat.

Zaterdagochtend wordt begonnen met een bootcamp. Werk je in het zweet voor het goede doel. ‘s Middags is er een veteranen voetbaltoernooi waarna de derde helft begint met de band WeZienWel.

Traditioneel begint de zondagochtend met het volleybaltoernooi, daarnaast worden de finales van het pannatoernooi gespeeld. Ook kan er weer gefietst worden; er zijn weer een aantal mooie routes uitgezet. Om 11.11 uur staat het Spek & Ei treffen op het programma. Aan alle buurtbewoners, leden van Bekkerveld en overige belangstellenden wordt gratis spek en ei aangeboden door de wijkraden van Aarveld-Bekkerveld en Douven Weien in samenwerking met het comité Bekkerveldfestival.

Op zondagmiddag spelen Anderkovver en Fabrizio en zijn er vanaf 14.00 uur diverse leuke activiteiten voor de kinderen. Op zondagavond komen zowel de jongeren als de ouderen aan hun trekken. Vanaf 19.30 uur BekkerBeatz met o.a. BoschaNova en D-Squared. Op dezelfde tijd begint in zaal 2 een optreden van de An’dre Hazus Band

Op maandagavond wordt het festival voor afgesloten met een horecanight met dj Wim Frijns.

Kijk voor meer informatie: www.bekkerveldfestival.nl

Ticketverkoop: www.bekkerveldfestival.nl/tickets

Bekk2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *