Groene Ster wil het tij keren in Vlissingen

Komende zondag wacht voor Groene Ster de verre uitwedstrijd bij VC Vlissingen in Zeeland. Na drie nederlagen op rij zullen de groen-witten in Zeeland alles uit de kast moeten halen om van de hatelijke nul af te komen. Net als Groene Ster wist ook VC Vlissingen vorig seizoen via de nacompetitie het verblijf in de hoofdklasse te continueren. De ploeg van trainer Ruud Pennings startte voortvarend aan de nieuwe voetbaljaargang met twee kleine 1-0 zeges op IFC en DOSKO door doelpunten van de nieuwe spits Yves Nyemb. Afgelopen zondag liep Vlissingen tegen de eerste nederlaag aan door een 3-0 verlies bij Blauw Geel’38. Vlissingen zal dus zondag gebrand zijn om deze uitglijder recht te zetten. Voor Groene Ster zal niets anders gelden. De equipe van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen verdiende de laatste twee duels iets meer dan dat er na 90 minuten op het scorebord stond, maar helaas bleek de werkelijkheid anders.

Groene Ster bewaart goede herinneringen aan de onderlinge duels tegen Vlissingen van verleden seizoen, waarin twee keer de volle buit werd gepakt. Op eigen veld werden de Zeeuwen met 2-1 verslagen en in Zeeland wist Groene Ster in december 2015 met 0-2 te zegevieren. Die overwinning betekende destijds weer eens een driepunter na een beroerde reeks van vijf achtereenvolgende verliespartijen. Wat betreft dit resultaat zal Groene Ster in de ontmoeting van aanstaande zondag een déjà vu naar vorig seizoen willen beleven om de eerste seizoenspunten binnen te hengelen. Op het iets eerdere tijdstip van 14.00 uur zal arbiter Gansner uit Zandvoort in de Zeeuwse kustplaats voor de aftrap fluiten.

Geef u op voor de busreis naar Vlissingen!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Vlissingen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 11 september 2016

VC Vlissingen – Groene Ster

Locatie: Sportpark Irislaan

Scheidsrechter: R.J.A. Gansner uit Zandvoort

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.00 uur)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *