Groene Ster 2 na 6 wedstrijden nog ongeslagen

Het 2e elftal van Groene Ster heeft dankzij de 2-0 overwinning bij en tegen Chevremont inmiddels al een ongeslagen status van 6 wedstrijden op rij. Zowel in de oefencampagne, bekerpoule (volgende ronde vrij geloot) en de eerste twee competitiewedstrijden werd er niet verloren.

Vlak na de aftrap vandaag kreeg Groene Ster al enkele kansen via hun aanvallers en middenvelders. In de 30e minuut ontvangt Groene Ster een strafschop en komt het via Milan Bos op een 1-0 voorsprong daar waar de ploeg uit Heerlerheide eigenlijk eerder al verzuimde de voorsprong te pakken. Tal van kansen volgde in de 1e helft en zelfs met een stuk of 5 grote kansen bleef de voorsprong tot het rustsignaal 1-0.

In de tweede helft waren de eerste minuten voor Chevremont door de slordigheden van Groene Ster. Toen laatstgenoemde ploeg na een uur spelen de stand op 2-0 had gezet via Michael Gijsbers was de wedstrijd gespeeld.

Zowel Groene Ster als Chevremont probeerde nog aan te zetten, maar aan de stand werd niets meer veranderd! Eindstand: 2-0 voor Groene Ster en de mannen van Maikel Venhovens en Patrick Smits.

(ingestuurd verslag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *